به وبلاگ armond2012 خوش امديد
دانلود/نرم افزار/فيلم/اهنگ/جوك و...

 

سطح آموزش: پیشرفته
قابل استفاده در: نصب ویندوزهای XP، 2003 و... در کامپیوترهای دارای هارد دیسک RAID

یکی از خصوصیات Server ها و کامپیوترهای شخصی جدید دارا بودن هارد دیسک RAID به صورت سخت افزاری است که امکانات ویژه ای در اختیار کاربران قرار می دهد.

RAID چیست؟
RAID مخفف عبارت Redundant Array of Inexpensive Disks است و کار آن ایجاد یک واحد از مجموع چند هارد دیسک می باشد. با قرار دادن چند هارد دیسک در کنار هم و پیاده سازی RAID همه هارد دیسکهای ما به یک واحد تبدیل می شوند و کامپیوتر همه آنها را به عنوان یک واحد می شناسد. این کار می تواند با توجه به حالتی از  RAID که پیاده شده باشد باعث افزایش کارایی و یا امنیت اطلاعات و یا تلفیقی از این دو شود.
RAID را می توان در کامپیوتر هم به صورت سخت افزاری و هم نرم افزاری پیاده سازی کرد که مدل سخت افزاری آن دارای سرعت و پایداری بیشتری است. هم اکنون بیشتر دستگاههای Server دارای قابلیت  RAID سخت افزاری هستند. همچنین بسیاری از Motherboard های جدید کامپیوترهای رومیزی و لپ تاپ ها هم دارای قابلیت Raid هستند. برای اینکه مادربرد دارای قابلیت  RAID سخت افزاری باشد باید دارای کانکتورهایی با نام RAID، ATA 133 یا ATA 100 باشد.
 RAID دارای انواعی است که پرداختن به آن از حوصله این بحث خارج است ولی می توانید اطلاعات بیشتری در مورد این تکنولوژی را از منابع زیر و مانند آنها به دست آورید:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=84064
http://www.iritn.com/ITshow-news-805.htm
با وجود مفید بودن امکان RAID و توصیه های زیادی که در مورد فعال سازی آن روی کامپیوترهای SERVER وجود دارد، مشکلاتی نیز به همراه دارد. از جمله اینکه در نصب ویندوزهایی  نظیر Windows 2003 که با وجود قدیمی بودن رایج هستند دردسرهایی به صورت شناخته نشدن هارد دیسک ایجاد می کند که در نتیجه نصب انجام نمی پذیرد.

چاره کار چیست؟!
یکی از راه حلهای این مشکل استفاده از ویندوزهای دارای پشتیبانی از  RAID است. برخی شرکتها به ویندوزهای قدیمی تر مانند Windows 2003 و یا حتی ویندوز XP امکانات شناسایی هارد دیسکهای  RAID را افزوده اند که با استفاده از آنها دیگر دچار مشکلات عدم شناسایی هارد نخواهید شد ولی اگر به اینگونه ویندوزها دسترسی ندارید و یا  RAID شما حتی به وسیله آنها هم شناسایی نشده به روش کلی زیر عمل کنید:
مرحله اول- یک دیسکت  RAID بسازید:
 برای این کار باید از سی دی مادربرد استفاده کنید. معمولا سی دی مادربرد امکان ایجاد دیسکت RAID حاوی فایلهای Driver (راه انداز) مربوط به  RAID را به شما می دهند. اگر این امکان وجود دارد یک دیسکت راه انداز تهیه کنید و عملیات گفته شده در مرحله 2 را انجام دهید.
اما اگر سی دی Motherboard امکان ایجاد دیسکت بوت را نمی دهد، فایلهای Driver (راه انداز) مربوط به  RAID را که قطعا باید در این سی دی وجود داشته باشند را استخراج نموده و روی یک دیسکت کپی کنید.
مرحله دوم- فایلهای راه انداز  RAID را به ویندوز در حال نصب معرفی کنید:
در حین نصب ویندوز در جایی که پیغام معرفی هارد دیسک RAID و SCSI می دهد، دکمه F6 را بفشارید. پس از چند لحظه پیغامی مبنی بر وارد کردن فلاپی حاوی درایور صادر می شود و شما باید فلاپی را که در مرحله قبلی ساختید وارد کنید. ویندوز نوع هارد را تشخیص داده و با تایید شما مراحل نصب ادامه پیدا می کند. اگر پیغام دیگری مبنی بر    نیاز به Driver هارد RAID صادر نشد ویندوز شما ژس از طی مراحلی نتکمیل خواهد شد. ولی اگر پیغامی مبنی بر یافاته نشدن درایور نصب RAID مشاده کردید به مرحله سوم بروید
مرحله سوم- بازشناساندن درایور RAID به نصب ویندوز:
معمولا زمانی ویندوز مجددا فایلهای نصب RAID را طلب می کند که شما نتوانسته باشید دیسکت RAID تهیه کنید و فقط درایورها را روی فلاپی کپی کرده باشید. به هر حال نگران نباشید. هنگامیکه در حین نصب از شما سی دی حاوی درایور مربوطه خواسته شد کافیست سی دی مادربرد را درون درایو قرار دهید تا ویندوز فایلهای نصب را از روی آن بردارد.

صفحه قبل 1 صفحه بعد
موضوعات
پيوندها
  • عنوان لینک
  • ****lip2lip****
  • دنیای من وطنم
  • کیت اگزوز
  • زنون قوی
  • چراغ لیزری دوچرخه

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان به وبلاگ armond2012 خوش امديد و آدرس armond2012.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 32
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 34
بازدید ماه : 400
بازدید کل : 31288
تعداد مطالب : 95
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1



javahermarket

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید